Til foreldre

Vi som arrangører står med et veldig stort ansvar da det er hundrevis av personer som deltar på lanet, vi er da veldig strenge med både sikkerhet og reglement. Under lanet vil det være vakter til stede til enhver tid som passer på at alt går som det skal, de vil være tilgjengelig dersom det skulle oppstå et problem eller du bare lurer på noe. Dersom du lurer på noe som ikke er oppført her så ikke nøl med å ta kontakt på enten mail eller telefon, kontakinformasjon finner du her. Vi forstår at det finnes foreldre der ute som gjerne vil vite litt om arrangementet som ungen deres drar på og vi er her for å svare dere på etthvert spørsmål dere enn måtte ha, vi har svart på noen spørsmål som ofte dukker opp under.
 1. Vil det være mulig å ta kontakt når som helst på døgnet iløpet av hele arrangementet?
 2. Ja, vi svarer alle som ringer uansett tidspunkt iløpet av datatreffet, telefon-samtaler vil bli prioritert men vi svarer på mail så fort vi kan.
 3. Hva om jeg vil ha kontakt med sønnen/datteren min ved et eventuellt spørsmål eller levering?
 4. Skulle det oppstå at du trenger å komme i kontakt med noen som deltar på lanet så har vi liste over navn og plasseringer, vi vil da kontakte den det gjelder og få denne personen til informasjonen der dere da kan møtes, dette er da kun i nødsituasjoner, vi anbefaler at du gir sønnen/datteren din en telefon så du lett kan få tak i dem.
 5. Hvilken aldersgrense er det på Bytelan?
 6. Vi har ingen fast aldersgrense da vi tillater alle fra alle aldersgrupper tilgang til datatreffet, vi er derimot pålagt av politiet å sørge for at de som er under 16 år har med skriftlig dokumentasjon fra foresatte om at de har tillatelse til å delta på Bytelan. Dette dokumentet kan du finne her.
 7. Blir det servert mat under på lokalet?
 8. Det vil være servering av mat og drikke under hele arrangementet, det vil være mulighet for å spise frokost, lunsj, middag og eventuelt kveldsmat. Om deltakeren skulle ha medbrakt mat så finnes det mikrobølgeovner som de kan låne til å varme dette opp. Maten som blir servert under datatreffet er levert av *LEVERANDØR* som da har egen avtale med *PLACEHOLDER*, de har høy kvalitet på maten sin og vi sørger også at maten blir behandlet riktig.
 9. Hvordan er sikkerheten på arrangmentet?
 10. Vi tar sikkerhet alvorlig og gjør alt vi kan for at deltakerene skal være trygge og føle seg trygge under oppholdet. Under arrangementet vil det være vakter tilstede på flere steder i lokalet så vi holder god oversikt, det vil også være en direkte dialog med politiet skulle det være nødvendig.


 11. Vil det være lett for rullestol-brukere å komme seg frem i og rundt lokale?
 12. Det vil bli lagt til rette for at rullestoler kan bevege seg fritt uten problemer rundt om i lokale og utenfor samt inngangspartiet, kabler og annet utstyr blir lagt i skinner på gulvet og vi sørger for at ingenting skal ligge i veien.
SIST REGISTRERT
SOSIALT
Velg fra liste

Please enter your name to continue: